Jan Battjes †

 

Opleiding
Jan Battjes is bouwhistoricus. Hij heeft bouwhistorie aan de HBO+opleiding van de Hogeschool van Utrecht gestudeerd en de opleiding met lof afgesloten.
Ervaring
Hij is tevens bouwkundige met een ruime ervaring in de restauratiewereld. Daarnaast heeft hij een opleiding projectmanagement gehad en als projectmanager van grote bouwprojecten zijn sporen verdiend.
Nevenactiviteiten
Hij is voorzitter van de gemeentelijke monumentencommissie van de gemeente Hoogezand-Sappemeer, lid van de provinciale monumentencommissies in Groningen en Drenthe en lid van de commissie kerkhoven van de Stichting Oude Groninger Kerken.

Hans Ladrak

 

Opleiding
Hans Ladrak is bouwhistoricus. Hij heeft Nederlandse Taal- en Letterkunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht, architectuurhistorie en stedenbouwhistorie aan de Rijksuniversiteit Groningen en bouwhistorie aan de HBO+opleiding van de Hogeschool van Utrecht, welke opleiding hij met lof heeft afgesloten.
Ervaring
Inmiddels heeft hij ruim zeventig objecten samen met zijn collega onderzocht, variërend van een armenhuis tot een kasteel, kerken en boerderijen en nog meer.
Nevenactiviteiten
Hij is lid van het bestuur van de Historische Kring Erica en adviseur van het ErfgoedNetwerk Emmen.

Adres
  1. Meineszstraat 4
  2. 7887 AP Erica
  3. 0591-302121
  4. hladrak@planet.nl

Historie

The only reason for time is so that everything doesn't happen at once.Albert Einstein